Waarom wij water filteren met de Pallas Enjoy Waterfilter?

Ontdek waarom het gebruik van de Pallas Enjoy Waterfilter cruciaal is om veilig en zuiver drinkwater te verkrijgen. Leer meer over de toenemende verontreiniging van ons drinkwater en de vele schadelijke stoffen die erin kunnen zitten.

De veranderende kwaliteit van ons drinkwater

In Nederland hebben we over het algemeen het idee dat de kwaliteit van ons drinkwater uitstekend is.

Echter, de realiteit is dat de drinkwaterkwaliteit aanzienlijk is veranderd sinds de jaren ’80.
De toenemende milieuvervuiling sinds de jaren ’50 begint steeds meer invloed te hebben op onze waterbronnen. Het water is tegenwoordig zo vervuild dat sommige bronnen zelfs gesloten moesten worden omdat ze niet meer adequaat gezuiverd konden worden met de bestaande installaties.
Daarnaast worden er tolerantieniveaus gehanteerd voor verschillende stoffen, wat betekent dat ons water nog steeds als schoon en zuiver kan worden beschouwd, zelfs als het diverse stoffen bevat die potentieel schadelijk zijn. Bovendien zijn er talloze stoffen waarop niet eens wordt getest of gedetecteerd.

De opkomst van verontreinigingen in ons drinkwater

Verhoogde verontreiniging van ons drinkwater:

Het drinkwater van tegenwoordig is aanzienlijk meer vervuild dan vroeger, en dit is rechtstreeks het gevolg van de toenemende milieuvervuiling sinds de jaren ’50.
Het filteren van ons drinkwater is daarom een voor de hand liggende keuze geworden.
Hier zijn enkele van de stoffen die tegenwoordig in ons drinkwater kunnen voorkomen:

  • Geneesmiddelen
  • Röntgencontrastmiddelen
  • Drugs
  • Herbiciden en pesticiden
  • Chemicaliën
  • Olie en benzine

Medicijnresten en andere schadelijke stoffen in drinkwater

De aanwezigheid van medicijnresten in ons drinkwater is steeds vaker aangetoond.
Deze stoffen komen in de waterkringloop terecht doordat mensen ze gebruiken.
Niet alle medicijnen worden überhaupt gemeten, en voor sommige stoffen gelden tolerantieniveaus die een bepaalde hoeveelheid toestaan.
Enkele voorbeelden hiervan zijn röntgencontrastmiddelen, betablokkers, cholesterolverlagende middelen, antibiotica en hormoonverstorende stoffen.

De voordelen van de Pallas Enjoy Waterfilter

Waarom kiezen voor de Pallas Enjoy Waterfilter?

Door de Pallas Enjoy Waterfilter te gebruiken, kunt u veiliger drinkwater creëren en bent u niet langer afhankelijk van de geleverde kwaliteit. Deze waterfilter zorgt ervoor dat uw water:

  • Zuiver drinkwater is
  • Gefilterd wordt van ongewenste stoffen
  • Gezuiverd wordt van zware metalen

Met de Pallas Enjoy Waterfilter kunt u nog steeds optimaal gebruikmaken van uw water, zonder dat er drukverlies optreedt. Investeer vandaag nog in uw gezondheid en geniet van schoon, zuiver en heerlijk drinkwater met de Pallas Enjoy Waterfilter.

Tot slot

Het is belangrijk om te beseffen dat ons drinkwater tegenwoordig diverse schadelijke stoffen kan bevatten. Door gebruik te maken van de Pallas Enjoy Waterfilter neemt u de controle over uw waterkwaliteit in eigen handen en kunt u met vertrouwen genieten van zuiver drinkwater. Wacht niet langer en investeer in uw gezondheid door te kiezen voor de Pallas Enjoy Waterfilter.

Bekijk ze hier: