DE BELANGRIJKSTE GEWOONTE WAARMEE JE KUNT BREKEN, IS DE GEWOONTE JEZELF TE ZIJN

Van weten… naar weten hoe

Dit klinkt natuurlijk makkelijker dan dat het is!
Maar geen paniek, daar zijn wij voor. Stap voor stap gaan we ervoor zorgen dat jij de beste versie van jezelf gaat worden.

Wat vragen we daarvoor? Geduld en misschien nog wel belangrijker: Wij vragen dat jij je onbevooroordeeld opstelt.
Schrikt dit af? Hopelijk niet! En zo wel, dan zal ik het even verklaren.

Als u alles al zou weten kunt u niets meer leren. Maar de grootste valkuil van mensen is dat ze zich opstellen alsof ze alles al weten.
Dit is een gemiste kans! Juist de mensen die zich openstellen voor nieuwe dingen komen veel verder.

Ook ga je breken met dagelijkse gewoontes. Deze dagelijkse gewoontes maken jou tot de persoon die je vandaag bent. Als we dit dus niet veranderen bereiken we nooit ons doel.
Een voorbeeld kan zijn dat u ieder ochtend om 7 uur opstaat en koffie zet. Dit patroon zal doorbroken gaan worden, zelfs als je denkt dat dit de enige manier is om de ochtend te beginnen.

Dit is een stukje uit je comfort zone, maar juist buiten de comfort zone ontstaat de groei. Al snel ga je merken dat de nieuwe gewoonte een overwinning is op de dag en dit stelt jou in staat steeds meer te groeien.

Als je eenmaal in staat bent om jezelf open te stellen voor hoe de dingen werkelijk zijn en de overtuigingen waaraan je zo gewend bent geraakt los kunt laten pluk je de vruchten van jouw inspanningen!

Als dit eenmaal gelukt is zijn we samen voldane mensen!

Nieuwsgierig geworden?

Schrijf je snel in of lees onze andere tips.